Miracle a llucmajor

2 11 2010

 

El passat dissabte 23 d’octubre, s’horabaixa, la Biblioteca Municipal de Llucmajor va organitzar una passejada literària pels diferents indrets presents a Miracle a Llucmajor, l’ultima novel·la del llucmajorer Sebastià Alzamora. Durant el transcurs de la ruta els participants  varen poder conèixer de ben a prop el Llucmajor dels anys 20, fent aturades als edificis i els indrets de valor històric d’aquesta localitat.

 A través de la lectura de diferents fragments de la novel·la, per varis convidats a la passejada, també es va poder conèixer els personatges reals com ara la història apassionant de l’inventor Pere de Son Gall. El llibre Miracle a Llucmajor narra la història d’un jove pagès de Mallorca que, als anys vint, decideix construir una màquina voladora batejada amb el nom de cometagiroavió. La novel·la retrata l’estil de vida de llucmajor a principis de segle XX a través de la creació de personatges fictícis, però també mitjançant fets reals, com ara la presència de la Lliga del Bon Mot al poble o la poetessa Maria Antònia Salvà. Sebastià Alzamora narra a través de Miracle a Llucmajor una història emotiva i divertida que celebra la força irresistible de l’amor i la capacitat de que els somnis es puguin complir.

 L’itinerari urbà Miracle a Llucmajor va començar a les 16:00h al Claustre de Sant Bonaventura i s’organitzarà en dos torns, als quals es requereia una prèvia inscripció ( disculpau els participans al segon torn pel retard ). La passejada va contar amb l’assistència de l’escriptor Alzamora i finalitza a la finca de Son Gall, on  es reservava  una sorpresa per als assistents que formaren part d’aquesta passejada de llibre.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: